Ontspanning
Health,  Mindset,  Travel,  Wellness

Ontspannen 2018 in!

Sinterklaas is geweest, de kerst staat voor de deur en daarmee komt ook het nieuwe jaar om de hoek kijken. De maand december is voor veel mensen een enorm drukke maand. Familiediners moeten worden georganiseerd, er zijn minder werkdagen (extra drukte dus!) en de laatste zaken moeten afgesloten worden voor het nieuwe jaar. Al deze aspecten kunnen best wat druk met zich mee brengen en ons advies? Zoek in het nieuwe jaar lekker de zon op! Met een vakantie Indonesië.

Zon is bewezen goed voor je rust

Met een vakantie naar Indonesië zoek je het heerlijke klimaat op van de tropen. Elke dag rond de 30 graden Celsius is natuurlijk niet verkeerd. Een lekker ontspannen dagje op de stranden van Bali is geen straf en daarmee kom je geheid heerlijk tot rust! Kom je liever tot rust door op een actieve vakantie te gaan, dan zijn er verschillende rondreizen Bali.

Zon, zee, strand…ojh ja..en cultuur en natuur

Ondanks dat Bali zeker geen groot eiland is, is het wel een enorm divers eiland. Zo vindt je er eeuwenoude tempels die mooi laten zien geweldig en interessant de historie van Indonesië is. Prachtige witte zandstranden met een azuurblauwe zee, waar je ook nog eens geweldig kan snorkelen en duiken!

Het is een prachtige uitvalsbasis om ook eens de Gili eilanden te bezoeken. Hier vindt je wellicht de mooiste stranden van de wereld en traditionele dorpjes waar de tijd stil lijkt te staan!

Ben je sportief en hou je van activiteiten? Trek dan met een gids de jungles in en laat je verbazen door het prachtige natuurschoon en de diverse wildlife. Onze tip; ga met een lokale gids! Deze kan je alles vertellen of de flora en fauna die je tegenkomt. Voor diegene die ook nog van een (klein) feestje houden, is Bali ook uitermate geschikt! In de nacht veranderd het centrum naar een gezellige uitgaanscentrum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *