ontharen
Body,  Health,  Lifestyle

Hoe werkt ontharing met laser?

Ben jij ook beu van scheermessen, epileren en waxen, maar zie je permanente ontharing met een laser niet echt zitten? Alvorens je voor die sterke lichtbundel stapt is het wel prettig om te weten hoe dit systeem werkt. Bij laserontharing door Emed group krijg je voor de eerste behandeling altijd uitleg over de procedure, op deze pagina geven we alvast een korte uitleg over ontharing met een laser.

Laseren op je lichaam

In films zijn laserstralen dodelijke stralen fel gekleurd licht waar je voor op de loop gaat, in het echte leven is het echt heel anders. Een laser is niets anders dan een straal gebundeld licht, hoe hoger de intensiteit hoe sterker de laser zal zijn. Bij laserontharing gaat het niet om jouw huid, maar het pigment in de haarwortels. De laserstraal zal die lokaal verwarmen waardoor het haarzakje verschroeid wordt. De omliggende huid wordt niet aangetast.

Werkt laserontharing ook bij mij?

De meeste mensen kunnen zonder problemen deze behandelingen ondergaan, en zonder pijn! Er zijn wel uitzonderingen zoals mensen met zeer licht haar waar geen pigment in zit, of personen met een zeer donkere huid met juist veel pigment. Dan kunnen andere methodes van permanente ontharing meer geschikt zijn, vraag dit gerust aan de Emed specialist. Meer informatie op http://www.emedlaser.com/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *