Geen categorie

Gellak verwijderen onmogelijk? Nee hoor!

Gellak kent veel voordelen. Het versterkt je eigen nagels, ziet er natuurlijk uit en beschadigt je eigen nagels niet. Bovendien, en dat is misschien wel het grootste pluspunt, blijft deze lak veel langer zitten dan welke lak ook. Je nagels zien er voor langere tijd mooi en verzorgd uit. Ben je toch terughoudend in het aanbrengen van gellak, omdat je bang bent dat je het niet meer kan verwijderen? Gellak verwijderen is ook meestal een bijna onmogelijke klus. Ben je toe aan een ander kleurtje en wil je je gellak verwijderen? Geen nood, wij hebben de oplossing.

De ultieme manier om je gellak te verwijderen

Gewone nagellakremover werkt niet voor gelnagels. Met een speciale gel gaat gellak verwijderen zonder moeite. Je brengt de gel aan op een wrap en wikkelt die om je nagel. Even wachten en de lakresten zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Door de toegevoegde essentiële oliën en vitamine E drogen je huid en je nagels niet uit. Bovendien ruiken je vingers na deze behandeling ook nog eens heerlijk door de geparfumeerde vloeistof. Ook als je acrylnagels hebt, kan je deze gel gebruiken.

Weg met die plaklaag na het uitharden van je nagels

Nadat je je nagel hebt gelakt blijft er zo’n vervelende plaklaag over die je er niet altijd makkelijk afkrijgt. Met een UV cleanser lukt dat wel. Geen doffe nagels meer, want je nagels glanzen je tegemoet. Bovendien is deze cleanser goed voor je huid en droogt je huid niet uit. Deze cleanser is ook ideaal te gebruiken op de nagelplaat voordat je scrub aanbrengt.

Geen twijfels meer

Durfde je nog niet zo goed te experimenteren met gellak of acrylnagels? Het is gewoon een kwestie van een goede voorbereiding. Gaat het even mis of wil je een ander kleurtje? Met de juiste middelen verwijder je de gellak ook heel eenvoudig weer. Laat je creativiteit los op je nagels en maak de mooiste kunstwerken. Je nagels verdienen het om gezien te worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *