Geen categorie

Feestje? Huur de benodigdheden

Lees hier over items huren voor een feestje. Er wordt meer verhuurd dan je denkt. In deze tekst enkele mogelijkheden en opsommingen van wat er te huur is. Als voorbeeld, wist je dat glazen huren mogelijk is? Daarbij nog servies huren en bestek huren kan vaak bij hetzelfde bedrijf.

Voordelen van huren

Het meest bekende zijn slagerijen die een grote barbecue verhuren voor bijvoorbeeld een evenement. De slager levert vleespakketten, vaak vooraf gegaard en gekruid, en bij het afleveren van het vlees neemt de slager een grote barbecue mee. Niemand in de buurt wil een jaar lang met een grote barbecue in zijn of haar schuur zitten voor dat ene jaarlijkse feestje, huren is daardoor ideaal om lekker op te ruimen. Je hebt het wanneer je het nodig hebt, maar de lasten van opslag niet. Wat echter de meesten niet weten is dat er voor feesten en partijen veel meer, zo niet alles, te huur is. Dat glazen huren bij een gehuurde tap en ander servies huren met bestek huren, tot de mogelijkheden kan behoren. Daarin geldt ook dat niemand de goederen tussen de feesten door hoeft op te slaan, want na het feest gaat het terug naar de verhuurder.

Totale catering inhuren

Een klein stapje verder is dan personeel mee inhuren. Dit klinkt duur, maar dat hoeft het niet te zijn. Het is immers vaak het totaal met als voorbeeld die barbecue huren bij die slager die ook het vlees bezorgd. Niet uitzonderlijk zitten de winsten in het vlees, en is de barbecue meer lenen dan huren. Er hangt veel af van de omvang van het feestje, maar een marktkraampje huren met daarin bediening maakt het helemaal compleet. Tevens is er een grote kans dat het verhuurbedrijf de kosten voor glazen huren, servies huren, en bestek huren amper in rekening brengt, gelijk de slager de barbecue amper in rekening brengt. Het is zaak om in zee te gaan met een verhuurbedrijf met goede referenties, let dus op als je op een feestje bent. Vaak staat er wel een auto voor de deur met een reclame erop, en een feestje moet natuurlijk leuk zijn. Er is een cateringbedrijf wat naast glazen huren, servies huren, en bestek huren, ook een karaoke heeft die zij altijd meenemen. Iemand van de bediening is een goede zangeres, en zij geeft een optreden als extra service.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *