Geen categorie

De voordelen van all you can eat sushi

Sushi is een traditioneel gerecht uit Japan en bestaat voornamelijk uit gekookte rijst (gezuurd met rijstazijn) en zeewier. Het wordt vaak gecombineerd met andere ingrediënten, zoals vis, schaaldieren, vlees, ei, groenten en fruit. Sushi wordt vaak geserveerd met sojasaus, wasabi en gember. De afgelopen jaren is het aantal all you can eat sushi restaurants flink gestegen.  Ben jij ook zo een sushi liefhebber? Dan heb je vast wel eens een keer bij zo soort restaurant gegeten. In deze blog vertellen we je meer over de voordelen van een all you can eat sushi restaurant. Lees snel meer!

 

Eet zoveel je wilt

Een van de belangrijkste voordelen van een all you can eat sushi restaurant is dat je hier zoveel mogelijk kan eten als je wilt. Je kunt dus zoveel bestellen als je wilt en bovendien komen er geen onverwachte kosten bovenop de prijs. Je betaalt altijd een vast bedrag alvorens je mag aansluiten bij een tafel en dat is natuurlijk wel zo fijn! Bij de meeste all you can eat restaurants is vaak ook het drinken inbegrepen in de prijs. Ook hanteren veel restaurants een “no waste policy”. Om verspilling te voorkomen wordt er een boetebedrag in rekening gebracht. Informeer hier altijd naar om verrassingen te voorkomen.

 

Keuze uit veel verschillende gerechten

Ondanks dat je bij een all you can eat sushi restaurant gaat eten, is er voldoende keuzen uit gerechten. Zo is er voor ieder wat wils! Zo kan je kiezen uit verschillende soorten sushi gerechten, maar ook uit diverse salades, sashimi, vleesgerechten en meer! Als kers op de taart is er ook veel keuze op het gebied van desserts.

 

Geen lange wachttijd

Heb je ook zo een hekel aan lang wachten op je eten? Bij een sushi restaurant is dit gelukkig niet het geval. Je kunt eenvoudig je bestellingen doorgeven op een kaart. In sommige restaurants wordt er zelfs gebruik gemaakt van tablets. Bovendien worden de gerechten vrij snel aan tafel gebracht waardoor je snel veel eten naar binnen kunt werken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *