Geen categorie

4 leuke ideeën voor een vriendinnen fotoshoot

Een van jouw vriendinnen is jarig, gaat trouwen of is zwanger en je wilt haar een herinnering voor het leven geven. Met een vriendinnen fotoshoot zal je er zeker voor zorgen dat ze dat moment nooit zal vergeten omdat het natuurlijk wordt vastgelegd. Echter is origineel zijn tijdens zo’n fotoshoot nog vrij lastig met de gigantische opkomst van social media door de jaren heen. Allemaal in een witte outfit bijvoorbeeld is al meer dan eens gedaan. In dit blog geven we 5 originele ideeën voor een vriendinnen fotoshoot.

 

  1. Polaroid maakt zijn comeback
    Vooraf aan de vriendinnen fotoshoot zou je met elkaar alvast wat voorwerk kunnen doen. Leen of koop een polaroid camera en maak wat leuke spontane foto’s met elkaar en van elkaar. Neem deze mee naar de vriendinnen fotoshoot en gebruik deze als toevoeging in de foto’s die tijdens de shoot worden gemaakt. Ga bijvoorbeeld met jullie rug op de grond liggen en leg de polaroids om jullie hoofd. Zo wordt jullie vriendschap pas echt goed afgebeeld!
  2. Ga terug in de tijd
    Zijn jullie al jaren vriendinnen en heb je nog een prachtige foto van vroeger van jullie als kinderen? Probeer voorafgaand aan de vriendinnen fotoshoot jullie outfits van de foto te scoren en recreëer de foto uit het verleden. Dit zal goed werken op de lachspieren terwijl jullie vriendschap centraal staat!
  3. Kenmerkend voor jullie vriendschap. Wellicht hebben jullie elkaar leren kennen op een specifieke manier. Denk bijvoorbeeld aan een sport of een gebeurtenis die kenmerkend is voor jullie vriendschap. Gebruik dit als thema in jullie shoot! Heb je elkaar leren kennen tijdens de hockeytraining? Neem dan bijvoorbeeld een hockeystick mee en gebruik dit als toevoeging in jullie shoot.
  4. De locatie van de vriendinnen fotoshoot is key
    Geen specifiek item of geen zin in polaroids? Je kunt natuurlijk ook een vriendinnen fotoshoot op locatie doen. Kies een plek uit die veel voor jullie vriendschap betekent en vraag of de fotograaf hier naartoe kan komen. Mooie foto’s met een mooie herinnering gegarandeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *